Hangstoel of hangmat in huis


T I P ! Verleng de zomer. Gebruik je hangmat of hangstoel ook in huis. 

In de zomer en op vakantie weten we de hangmat snel te vinden om lekker te relaxen en van de zon te genieten. Maar waarom gebruik je je hangmat of hangstoel ook niet buiten het zomerseizoen? Lekker binnen in je eigen knusse huisje. 

Je hebt vast wel een plekje waar jij je hangmat of hangstoel kunt hangen. En het hoeft natuurlijk niet permanent. Met gebruik van een ophanghaak kan je je hangmat weer snel opbergen. En natuurlijk tevoorschijn halen. 

 

hangmat onder puntdank

 

Als het zonnetje lekker buiten schijnt en je hebt  een serre dan is waarschijnlijk snel warm genoeg om je hangmat in de serre uit te hangen en het er even heerlijk van te nemen. Natuurlijk ook altijd goed voor de aanmaak van vitamine D. 

 

 

Hangstoelen zijn helemaal perfect voor gebruik in huis. Je hoeft ze maar aan 1 punt op te hangen en de hangstoel neemt minder ruimte in dan een hangmat. 

Je hebt de hangstoelen in verschillende afmetingen. Van Small tot XXL Lounger. De XL hangstoel is meest gebruikt en super comfortabel. Je kunt er in zitten en lekker televisie kijken, gamen, boekje lezen, etc., maar wil je je ogen even dicht doen dan kan dat ook. De stoel is groot genoeg om je hoofd neer te leggen. Heb je een voetensteun dat kan je je benen ook lekker hoog strekken. 

 

Hangstoel binnen huis ophangen

 

hangstoel metaal voor het raam

 

In een XL hangstoel kan je ook heerlijk met je kind of baby zitten. En wat te denken voor heerlijk ontspannen je baby borstvoeding te geven in een hangstoel. Plaats zowel in de woonkamer als slaapkamer een ophangpunt. Dan kun je kiezen waar je ontspannen en intiem met je kind kunt samen zijn. Een hangstoel XL is ontspanning voor twee!

Samen met je kind in de hangstoel

Borstvoeding geven in een hangstoel

 

Ook onze Globo hangstoel, Solo of Double, kunnen prima binnenshuis gebruikt worden. De Globo hangstoelen hebben een weersbestendig frame. De kussens zijn verkrijgbaar in ecru, groen en terracotta. 

Globo Royal hangstoel in huis

 

Een hangmat ophangen is even een klusje maar als je hangmat dan eenmaal hangt is het heerlijk. Ps. voorkom ongelukken en zorg er voor dat de ophangpunten stevig in de muur of plafond vast zitten.

Zie hieronder een filmpje met wat tips en ideëen voor het bevestigen van de ophangsytemen.

Of bekijk het onderste  instructiefilmpje van La Siesta. Stap voor stap duidelijke uitleg.