Laagste prijs garantie

Laagste prijsgarantie

Rainbow Hangmatten garandeert dat u de laagste prijs betaalt voor een artikel.

1. U ziet elders een lagere prijs voor een artikel en wilt bij ons kopen.
Laat het ons vooraf weten. We passen de prijs dan voor u aan.

2. Mocht u, onder de hierna beschreven voorwaarden, na aankoop bij Rainbow Hangmatten hetzelfde artikel elders toch goedkoper aantreffen dan krijgt u 120% van het verschil terug in de vorm van een Rainbow Hangmatten waardebon. Deze laagste prijsgarantie geldt zelfs indien een andere winkel het artikel in de aanbieding heeft (bijv. in een folder of advertentie).


Bij Rainbow Hangmatten is de laagste prijs ook relaxed!

  • Het betreffende artikel dient origineel, dezelfde kleur en volkomen identiek te zijn aan het artikel dat Rainbow Hangmatten levert en moet uit voorraad leverbaar zijn. Tevens dient het artikel origineel verpakt te zijn. Showroommodellen vallen niet onder de Laagste Prijs Garantie.
  • Het prijsverschil moet door Rainbow Hangmatten controleerbaar zijn door middel van een prijslijst, advertentie, schriftelijke bevestiging van de aanbieder en/of 'fysieke controle’ bij de betreffende aanbieder. Rainbow Hangmatten behoudt zich bovendien het recht voor, om eerst een proefaankoop te doen bij de betreffende aanbieder, alvorens wordt terugbetaald.
  • Uitgesloten zijn aanbiedingen van (opheffings)uitverkopen, faillissementsverkoop, groothandelsverkoop, afwijkende leveringsvoorwaarden, demomodellen, beschadigde producten, indien het gaat om meerstuks aanbieding (bijv. 2 halen, 1 betalen) of kortingen op een bepaald assortiment (bijv. 50% korting op alle hangstoelen). Vanzelfsprekend zijn aankopen buiten de Nederlandse en Belgische landsgrenzen, dan wel internet sites/ shops anders dan .nl en .be
  • Het gaat om dezelfde waarborg- en servicevoorwaarden.
  • U dient zich te melden binnen 8 dagen na aankoop.
  • U dient de originele aankoopbon te overleggen en te voldoen aan de genoemde voorwaarden, indien u aanspraak wenst te maken op de Laagste Prijs Garantie.
  • Rainbow Hangmatten behoudt zich tevens het recht voor, om het bij Rainbow Hangmatten aangekochte artikel retour te nemen en U het volledige aankoopbedrag terug te betalen.

Indien aan alle voorwaarden is voldaan ontvangt u een Rainbow Hangmatten waardebon t.w.v.120% van het prijsverschil van de twee identieke artikelen.
Deze waardebon is 12 maanden geldig en niet inwisselbaar voor geld.