Gratis verzonden binnen NL vanaf €75,-

Voor 12:00 uur besteld meestal dezelfde werkdag verzonden

De winkelmand is leeg

Lazy Rezt uit El Salvador

Sociale verantwoordelijkheid: natuur, milieu en vakmanschap

De hangmatten en hangstoelen worden geproduceerd in dorpen verspreid over het land. Dit levert plaatselijke werkgelegenheid op en voorkomt verhuizing en leegloop van het landelijke gebied. De productie gebeurd grotendeels handmatig. Het doek wordt zowel machinaal als handmatig geweven. Hierbij staat voorop: respect voor mens, dier en milieu.

Het hout gebruikt bars voor hangmatten en hangstoelen is geïmporteerd uit Honduras en de Verenigde Staten als gevolg van wetten die de houtwinning in El Salvador regelen.

We helpen vakmensen financieel om hun productiecapaciteit te verbeteren en te vergroten en om gereedschap en machines te kopen. Deze hulp wordt gegeven zonder rentevoet. Bijkomende leningen die geen verband houden met de productie van het bedrijf worden tegen een lagere rente verstrekt dan die welke wordt aangeboden door financiële instellingen die lokaal actief zijn. Ambachtslieden maken maandelijkse betalingen, afhankelijk van hun mogelijkheden.*** Exporsal levert alle schoolbenodigdheden aan de kinderen van de kantoormedewerkers en de chef van ambachtslieden (tot het einde van de middelbare school). Wat we doen alsof is dat ze een betere opleiding krijgen dan hun ouders (de meeste vakmensen hebben tot en met de 6e klas gestudeerd) en breiden hun succesmogelijkheden in de toekomst uit. Vanaf 2004 zal het bedrijf beginnen met het geven van drie beurzen (jaarlijks) aan hun kinderen die de beste algehele cijfers halen.We werken samen met andere gouvernementele en niet-gouvernementele instellingen die betrokken zijn bij de ontwikkeling van handwerk en de verbetering van de sociale en economische omstandigheden van ambachtslieden.Na de drie aardbevingen die we hebben meegemaakt tussen januari en februari 2001 heeft Exporsal ambachtslieden geholpen bij het repareren of herbouwen van hun beschadigde huizen of werkplaatsen. Het dekte 50% van de kosten en de rest werd gegeven als een lening zonder rente in rekening te brengen

het product.

informatie volgt.

Rainbow Hangmatten maakt gebruikt van cookiesLees meer

De waardering van www.rainbowhangmatten.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 166 reviews.