Privacyverklaring

Uw Privacy bij Rainbow Hangmatten ...

Rainbow Hangmatten hecht grote waarde aan het conform de van toepassing zijnde wet– en regelgeving verwerken van uw persoonsgegevens. De hiernavolgende tekst heeft betrekking op de opslag, het gebruik en het wijzigen van deze gegevens.

Opslag
Als u zich bij Rainbow Hangmatten aanmeldt worden uw gegevens zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens in een beveiligde database opgeslagen, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te voeren.

Gebruik
Rainbow Hangmatten respecteert de privacy van haar klanten en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Uw gegevens worden gebruikt om de verwerking van uw bestellingen zo snel en eenvoudig mogelijk te laten verlopen. Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht en zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties.

Mutaties
De door ons geregistreerde gegevens kunnen altijd door u online worden opgevraagd en indien nodig worden gewijzigd of verwijderd.
 

ssl verbinding Beveiligde verbinding (SSL)
De betaalmogelijkheden iDEAL, Paypal, Mastercard en Credit Card worden gedaan via een beveiligde verbinding. Je kan deze beveiligde verbinding herkennen aan de wijziging in de url van http:// naar https://. Bij sommige browsers komt er voor de url / link een slotje in beeld!


Vragen
Als u nog vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met privacy@rainbowhangmatten.nl