Moskito Traveller Extreme
Klik om te vergroten | Click to Enlarge
Moskito Traveller Extreme Moskito Traveller Extreme Moskito Traveller Extreme Moskito Traveller Extreme Moskito Traveller Extreme Moskito Traveller Extreme Moskito Traveller Extreme Moskito Traveller Extreme Moskito Traveller Extreme Moskito Traveller Extreme Moskito Traveller Extreme Moskito Traveller Extreme

Moskito Traveller Extreme

€69.90

Het doek en de klamboe van de AMAZONAS MOSKITO-Traveller EXTREME zijn geïmpregneerd met anti-muggenspray van Tanatex. Deze impregnering biedt een duurzame bescherming tegen vliegende insecten zoals muggen, stekende vliegen en tegen kruipende insecten zoals teken, mieren, kakkerlakken en mijten.
De impregnering is volkomen veilig voor mensen.  Het is ongevoelig voor de huid, reukloos, hittebestendig en wasbaar (tot vijftig wasbeurten).

De MOSKITO-Traveller EXTREME is ultra-light, de verpakking afmetingen zijn zeer klein en kan aan beide zijden worden gebruikt: met of zonder het klamboenet. Maar het is ook zeer robuust en kan tot 200 kg. dragen.
Instappen dmv. de zijkant door het openen van een rits. Het net wordt weggehouden van het lichaam met behulp van het meegeleverde koord. De binnenzijde is royaal te noemen dankzij de geïntergreerde spreiders.
Gemaakt 100% extra sterk, ademend Nylon Ripstop

Deze hangmat is vanwege het gewicht en formaat ook gemakkelijk mee te nemen op reis. Ideaal voor fietsers en backpackers. De hangmat kan ook gebruikt worden zonder de klamboe. De klamboe blijft dan aan de onderzijde zitten. 

* lucht- en vochtregulerend nylon, zwart
* afmeting doek royale 275x140 cm
* totale lengte 295 cm
* max. gewicht 200 kg
* ophangtouwen en haken niet inbegrepen
* geleverd in opbergzak van gelijke stof