Opvouwbare hangmat standaard

Opvouwbare hangmat standaard
Klik om te vergroten | Click to Enlarge
Opvouwbare hangmat standaard Opvouwbare hangmat standaard Opvouwbare hangmat standaard Opvouwbare hangmat standaard Opvouwbare hangmat standaard Opvouwbare hangmat standaard Opvouwbare hangmat standaard Opvouwbare hangmat standaard Opvouwbare hangmat standaard Opvouwbare hangmat standaard Opvouwbare hangmat standaard Opvouwbare hangmat standaard Opvouwbare hangmat standaard Opvouwbare hangmat standaard Opvouwbare hangmat standaard Opvouwbare hangmat standaard Opvouwbare hangmat standaard Opvouwbare hangmat standaard Opvouwbare hangmat standaard Opvouwbare hangmat standaard

In eerste instantie schrok ik me wild toen ik de standaard ontving. Wat is dit ding zwaar! Niet om even mee te nemen naar het strand of het park. Ik begrijp dan ook niets van de foto op de verpakking van de man die de standaard op zijn schouder meedraagt in de duinen.

De eerste keer begreep ik niets van hoe hij opgezet moet worden. Er zit wel een heel erg summiere gebruiksaanwijzing bij. Maar na een beetje uitproberen is het toch gelukt. Mijn XXL reishangmat die ik al had past er prima in. Als je eenmaal door hebt hoe de standaard moet in- en uitklappen is het best goed te doen om deze elke dag weer in te klappen, zodat hij droog weggezet kan worden. Ingeklapt is het een heel compacte set, die je gemakkelijk kunt opbergen. De standaard voelt heel stevig.

Ik ben heel erg blij met mijn aankoop. Prima ding voor mensen die niet een heel seizoen een groot gevaarte in hun tuin willen hebben.

Celine de Haan, 19/07/2016
€199.00