Gratis verzonden binnen NL vanaf €75,-

Voor 12:00 uur besteld meestal dezelfde werkdag verzonden

De winkelmand is leeg

Retourneren binnen 90 dagen

Bij Rainbow Hangmatten kun je een artikel ruilen of retourneren als je dat binnen 90 dagen na aankoop aan ons meldt. Het is wel van belang dat het product compleet is en in de oorspronkelijke verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk). Producten die beschadigd of niet compleet zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking. Na de aanmelding binnen de 90 dagen heb je nog 14 dagen de tijd om het artikel retour te sturen.

Stappenplan ruilen en retourneren

Wil je een artikel retourneren of ruilen? Dan vragen wij je het volgende stappenplan aan te houden. Zo kunnen wij je retour/omruiling zo soepel mogelijk afhandelen.
1) Meldt bij onze klantenservice dat je een artikel retour wilt sturen of maak gebruik van ons retourformulier onder aan deze pagina. Doe dit binnen 90 dagen na ontvangst van je bestelling.
2) Je ontvangt via e-mail een bevestiging van je verzoek.
3) Je ontvangt via e-mail instructies voor de retourzending van het artikel.
4) Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
5) Stuur het aanmelding binnen 14 dagen retour. De kosten voor het terugzenden zijn voor de klant. Dit is zo wettelijk geregeld.
6) Na ontvangst van je zending, sturen wij je een ontvangstbevestiging via e-mail .
7) Wij ruilen het artikel om (indien voorradig) of storten het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug, afhankelijk van je wens.

Mijn bestelling is niet compleet of beschadigd, wat te doen?

Rainbow Hangmatten leeft de conformiteitseis uit de Wet betreffende marktpraktijken en consumentenbescherming na. Wij staan voor deugdelijke producten. Je mag verwachten dat een door ons geleverd product naar de redelijke verwachtingen fungeert. Mocht je product defect raken, dan kun je natuurlijk ook op ons rekenen.
Neem contact op met de klantenservice dan proberen wij je verder te helpen.

Ons retouradres:

Rainbow Hangmatten
Noord Spierdijkerweg 208
1643 NP Spierdijk
Nederland

Heeft u een klacht?

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over een product of over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Maar we lossen het graag samen op.
Gebruik hiervoor ons klachtenfomulier

Rainbow Hangmatten maakt gebruikt van cookiesLees meer

De waardering van www.rainbowhangmatten.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 166 reviews.